Magsårsmorgon

Idag är verkligen inte min dag.
Började med att jag försov mig men hann ändå i tid till jobbet, fick slänga på mig kläderna. Som tur var insåg jag innan jag gick utanför dörren att byxorna var ut och in.
Väl på jobbet krånglar datorn och lamporna. Sen när barnpassningen öppnade var det ganska lugnt första halvtimme, sen blev det kaos. Då vi har sjuk personal är det bara en som jobbar. Så på grund av klasser och mycket barn fick jag kliva in en stund.
Nu har det äntligen lugnat sig på jobbet men då får jag ett sms från min käre sambo som undrar om han ska sätta upp en tavla som vi ska ha i vardagsrummet. Inom mig skriker jag, för jag är ett sådant kontrollfreak. Känner paniken över att han ska sätta den helt fel. Lyckades övertala honom om att vi bör vänta så känner mig lite lugnare nu.
Ikväll blir det kräftskiva med några vänner. Kan ärligt talat säga att jag inte ser fram emot det så mycket, inte just nu. Dels för att jag har jobbat så extremt mycket dom senaste dagarna, veckorna till och med. Så helst av allt skulle jag vilja sova. Men det blir nog trevligt. Ska bli skönt att spendera lite tid med min sambo.
Ha en fin lördag!
 

Kommentera här: